logo S.A.S.


Over S.A.S.

Reeds 25 jaar is S.A.S. bvba een vaste waarde in de wereld van de automatisatie van poorten en hekken. Van uit onze vestiging te Begijnendijk, is S.A.S. verantwoordelijk voor de distributie van de gekende GIBIDI poortopeners en hekopeners aan de professionele installateur.

Automatisatie en afstandsbediening van garagepoorten, slagbomen en hekken is voor S.A.S. geen bijactiviteit maar een doorgedreven specialisatie. Ook voor videofonie of videoparlofonie kan u op ons rekenen.

Daar wij al die tijd met dezelfde mensen en producten werken, werd er een schat aan ervaring opgebouwd die wij graag delen met onze klanten. Met trots kunnen wij zeggen dat de technische staf behoort tot de beste op de markt. De installateur en eindgebruiker zijn dus steeds geruggesteund voor elke installatie en herstelling. Op deze website tonen we u een klein overzicht van onze mogelijkheden. 

Onze troeven

Voor elke poort of hekken heeft S.A.S. de juiste automatisatie.

Wenst U meer informatie, dan kan U ons altijd en vrijblijvend contacteren.

Verder leveren wij ook nog het volledige gamma CLONYCOPY universele zenders en ontvangers. Universeel wil zeggen dat ze kunnen gebruikt worden voor verschillende merken, ook door mekaar. Voor de meest gebruikte merken op de Belgische markt die werken op 433.920Mhz en 868 Mhz rolling code of vaste code heeft CLONYCOPY een geschikte vervangzender en/of ontvanger ter beschikking. De zenders hebben een mooi design, ze stralen klasse uit en zijn uitermate stevig gebouwd. Handzenderservice van de bovenste plank.

Voor meer informatie over ClonyCopy handzenders verwijzen we graag naar www.clonycopy.be